سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: در نشست مشترک امروز کمیسیون‌های عمران و کشاورزی مجلس مسئولین سه وزارتخانه جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و راه‌وشهرسازی نیز حضور داشتند و مقرر شد نسبت به تخصیص کامیون بیشتر برای توزیع اقلام از بنادر اقدام شود.

حمل کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی از بنادر سرعت بیشتری پیدا می‌کند

سمیه رفیعی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست مشترک امروز (دوشنبه ۲ تیرماه) کمیسیون متبوع خود با اعضای کمیسیون عمران، گفت: دستورکار این نشست درباره بررسی وضعیت حمل و نقل کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی از بنادر و توزیع آن در سطح کشور بود.

این نماینده مردم در مجلس سورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید از مدیران وزارتخانه‌ جهاد کشاورزی و سازمان راهداری کشور تشکر کرد اما تسهیل روند توزیع کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی با توجه به حجم بالای آن در بنادر، نیازمند سرعت بالاتری است، ادامه داد: در نشست مشترک امروز کمیسیون‌های عمران و کشاورزی مجلس مسئولین سه وزارتخانه جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و راه‌وشهرسازی نیز حضور داشتند و مقرر شد نسبت به تخصیص کامیون بیشتر برای توزیع اقلام از بنادر اقدام شود.

رفیعی تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگری اقلام اساسی و نهاده‌های دامی از بنادر توسط کامیون‌ها خارج می‌شود اما این موضوع نیازمند سرعت بیشتر است تا شاهد هیچگونه اختلالی در تولید و تامین نیاز مردم نباشیم./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار